Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei
Obiectiv specific 4.16: Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă
Titlu proiect: IES – Inovare în Economia Socială
Cos SIMS proiect: 127700

Ai citit ultimul articol din blog?
|
Despre

Floristas Events este sinergia perfectă dintre flori, frumos și antreprenoriat în domeniul floristic.

Este călătoria profesionala a Elenei Anne-Marie – fondatoarea Floristas Events, alături de colegii ei, cu care a reușit să formeze o echipă frumoasă și pregătită oricând să-ți acorde atenție în detaliu, pentru fiecare eveniment cu semnificație, din viața ta.

Anual, selectăm un număr limitat de nunți. Așa cum vei vedea și din recomandările pe care le-am primit până în prezent, concepem și realizăm partea estetică a evenimentelor cu minuțiozitate.

Buchete, instalații florale de mari dimensiuni, accesorii sau orice altă idee florală ambițioasă, luxuriantă sau opulentă vor crea scenografia pentru cele mai frumoase amintiri din ziua nunții tale.

Totul se va încadra armonios, așa cum ai visat!

Stilul definitoriu este garden style, tocmai de aceea nunțile tematice alese sunt în armonie cu acest stil, dar totuși, ideile “out of the box” ne ambiționează și ne provoacă creativitatea.

Spațiul în care imaginația prinde contur și în realitate. Locul unde dorințele sufletului cât și gândurile cele mai mărețe vin să vă bucure pe voi se află în inima Transilvaniei – în studioul nostru proaspăt amenajat.

Te invităm să ne contactezi pentru o discuție cu semnificație despre nunți sau evenimente speciale desprinse din natură.